Міжнародний паливний конгрес 2015 “Енергетика майбутнього. Технології та рішення”

Четвер, 10 Грудень, 2015 - 09:00 до Субота, 12 Грудень, 2015 - 09:00
 
 
10-12 грудня 2015 року "Товариство нафтогазових інженерів" (англ. Society of Petroleum Engineers, SPE) при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу проводить Міжнародний паливний конгрес 2015 “Енергетика майбутнього. Технології та рішення”, метою якого є обмін знаннями і досвідом між студентами, аспірантами, молодими науковцями нафтогазової та суміжних галузей.
 
Програма конгресу включає в себе:
  • Презентацію студентських науково-дослідних робіт;
  • Звіти діяльності та обмін досвіду між студентськими відділенням  SPE;
  • Роботу в командах; 
  • Семінар-засідання представників компаній;
  • Екскурсійну та відпочинкову програми;
  • Зустрічі з представниками провідних компаній.
Учасниками конгресу будуть молоді вчені, аспіранти та студенти з технічних університетів України, Польщі, Румунії, Угорщини, Словаччини, Франції, Єгипту та інших країн, а також українські та іноземні компанії, що працюють у нафтогазовій галузі. Для гостей-іноземців команда SPE організує екскурсійну та відпочинкову програми, які відкриють для них мальовничий край Прикарпаття.
 
Цього року Міжнародний паливний конгрес відбудеться у ІФНТУНГ вдруге. Перший конгрес було організовано у травні 2014 року. Ця подія дозволила отримати величезний досвід, перш за все, щодо організації міжнародних науково-технічних конференцій. Крім цього студенти мали можливість розширити межі своїх знань завдяки спілкуванню з професіоналами галузі та представниками компаній з різних країн. У конгресі взяли участь багато іноземних студентів, що сприяло підвищенню загального рівня володіння англійською мовою серед студентів з України.
 
Конференція відбудеться в аудиторії 7101 в ІФНТУНГ за адресою – м.Івано-Франківськ, вул.Карпатська 15.   
 
Вхід вільний.
 
Початок реєстрації учасників конференції – 10 грудня о 9:00 в холі головного корпусу ІФНТУНГ.