Можливості для співпраці з університетами Великобританії

Вівторок, 8 Грудень, 2015 - 10:15 до Неділя, 31 Січень, 2016 - 00:00

У рамках Програми Інтернаціоналізації Вищої Освіти, Британська Рада в Україні оголошує про прийом заявок на гранти для мобільних і партнерських заходів між вищими навчальними закладами України та Великобританії.

Британська Рада підтримує реалізацію Закону про Вищу Освіту в рамках розширеного пакету програм в галузі освіти, науки і культури, спрямованих на підтримку європейського вибору  України  в прагненні до міжнародного партнерства. Великобританія  - партнер України в реформуванні системи освіти.

Грантові можливості

Гранти Британської Ради на мобільність та партнерство надають багато можливостей для ВНЗ Великої Британії та України до співпраці в конкретних сферах, з метою співробітництва на різних рівнях в залежності від стратегічних цілей заявників для співпраці.

Гранти на Ознайомчі поїздки

Гранти до £ 2400 доступні для фінансування проїзду та проживання протягом двох візитів до установ Великої Британії та України. Це можуть бути або дві окремі поїздки однієї особи або дві особи здійснять одину поїздку.

Грант призначений для того, щоб заявники:

Познайомились з  потенційним партнером та узгодили цілі для подальшого співробітництва (з можливістю подачі заявки на грант Британської Ради, в тому числі на Партнерські Гранти One- or Two-Year Partnership Grants).

Познайомились з  потенційним партнером, спланували та розробили спільну заявку для участі в Програмах, які  фінансуються ЄС Erasmus +, Horizon +2020.

Дедлайн 31 січня 2016

Однорічні партнерські Гранти (One-Year Partnership Grants)

Гранти до £ 7 200 доступні для фінансування поїздок і витрат на проживання протягом 6 візитів  тривалістю понад 12 місяців між установами Великобританії та України. Метою їх є підтримка однорічної партнерської співпраці або співробітництва на першому етапі (з можливістю подачі заявки на додатковий Грант  Британської Ради). Аплікати на Гранти повинні представити цілі і завдання 12-місячного співробітництва і відповідний план діяльності в одній із запропонованих тематик.

Дедлайн 15 лютого 2016

Дворічні партнерські Гранти (Two-Year Partnership Grants)

Гранти до £ 12000 доступні для фінансування проїзду та проживання протягом 10 візитів  тривалістю  понад 24 місяці між установами Великобританії та України. Аплікати на цей Грант повинні представити цілі і завдання, очікувані результати, механізми оцінки і стратегії для практичної інтеграції результатів навчання  та розповсюдження результатів 24-місячного співробітництва.

Дедлайн 15 лютого 2016

Аплкаційні форми подані нижче

Exploratory grant application form

Partnership grant application form

Детальна інформація на сайті: http://www.britishcouncil.org.ua/