Крижанівський Євстахій Іванович удостоєний медалі НАПН України «Григорій Сковорода»

П'ятниця, 12 Жовтень, 2018 - 08:45

Ректор  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, кавалер ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня, повний кавалер ордена «За заслуги», академік Національної академії наук України, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, доктор технічних наук, професор Крижанівський Євстахій Іванович удостоєний медалі Національної академії педагогічних наук України «Григорій Сковорода» з нагоди славного 70-ліття та за вагомий внесок у розвиток української освіти.

Високу нагороду вручив особисто Президент Національної академії педагогічних наук України, професор Кремень Василь Григорович.
Медаллю "Григорій Сковорода" відзначаються педагоги, вчені, організатори освіти за вагомі досягнення в галузі психолого-педагогічних наук і особистий внесок у розвиток української освіти. 

Колектив університету щиро вітає ректора, проф.  Крижанівського Є. І. з високою нагородою та бажає,  щоб невичерпна енергія та великий досвід роботи й надалі слугували на шляху розбудови освітянської галузі нашої держави!