Конференція наукової молоді #YSC 2.0 «Економічне майбутнє України»

П'ятниця, 5 Квітень, 2019 - 09:30 до 15:30

 

Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом 5 квітня 2019 року проводить Конференцію наукової молоді #YSC 2.0 «Економічне майбутнє України».

Головні теми:

  • Економічна політика і держуправління
  • Бізнес і підприємництво
  • Особистісний розвиток

Мета – допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами власного майбутнього і успіху країни. Консолідувати інтелект та енергію однодумців навколо ідей збалансованого та соціально орієнтованого економічного розвитку. 

YSC 2.0 об’єднає понад 400 талановитих студентів-економістів, викладачів і дослідників з провідних університетів з усієї країни у новому кампусі Unit.Verse першого в Україні інноваційного парку Unit.City  
(м. Київ, вул. Дорогожицька, 3). В центрі уваги будуть глобальні тренди і виклики 2019 року, місце України на економічній мапі світу, економічна стратегія держави та секрети успішного підприємництва.

Спікери заходу – провідні міжнародні і українські економісти, науковці, виробники та підприємці, а також народні депутати України. Учасники YSC 2.0, зокрема, почують виступи співпрезидента Римського клубу (2012-2018 рр.) та співавтора ювілейного звіту РК «Come On!» Ернста Ульріха фон ВАЙЦЗЕКЕРА, засновника «Іншого Канону» та автора перекладеної 20-ма мовами книги «Як багаті країни забагатіли і чому бідні залишаються бідними», що входить до ТОП-50 найвпливовіших економічних книг за останні 100 років, професора Еріка РАЙНЕРТА. А також учасники конференції матимуть ексклюзивну можливість почути звернення від керівництва Римського клубу у відео-форматі.

На учасників YSC 2.0 очікує також можливість отримати відповіді на свої питання під час Q&A-сесії і новий конкурс економічних публікацій від Української асоціації Римського клубу. Родзинкою вечора стане екскурсія інноваційним містечком UNIT.City з відвідуванням одного з кращих в світі навчального ІТ-центру UNIT.Factory.

Участь для студентів та викладачів є безкоштовною, за попередньою реєстрацією. Відбір учасників відбувається за результатами конкурсу економічних есе «Три ідеї для швидкого економічного зростання України». Кандидати, есе яких будуть відібрані організаторами, отримають запрошення для безкоштовної участі від оргкомітету Конференції.

Зареєструватися на Конференцію та ознайомитися з умовами участі й більш детальною інформацією можна на сайті www.clubofrome.org.ua.

Умови участі та РЕСТРАЦІЯ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpGh2CitCbc1usxJ5wBtqd-RV4PSPo...

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою office@clubofrome.org.ua або  anna@clubofrome.org.ua або annaclubofrome@gmail.com