Конкурс техніки та ідей GIST (Tech-I) - 2015

Вівторок, 17 Лютий, 2015 - 12:00 до П'ятниця, 20 Березень, 2015 - 12:00

Короткі відомості про подачу заявки

Конкурс техніки та ідей GIST (Tech-I) - це щорічний конкурс з науки і техніки для підприємців та науковців зі всього світу. Цілеспрямовані новатори подають заявку через Інтернет, а потім за підсумками голосування глобальної громадськості та експертів відбираються тридцять фіналістів. Їм оплачуються всі витрати по поїздці на Глобальний саміт з підприємництва 2015 (GES), що проводиться в країнах Африки, розташованих на південь від Сахари. Переможці GIST Tech-I, відібрані експертами на GES, отримують міні-гранти, а також можуть скористатися послугами інтенсивного наставництва та підготовки у форматі «один на один ».

Важливі дати та вимоги до участі

  • Початок конкурсу: 17 лютого 2015
  • Крайній термін подачі заявок: 20 березня 2015

Заявка повинна містити опис ідеї або науково-технічного продукту для стартапу, наукового дослідження або послуги з комерційним потенціалом у галузі охорони здоров'я, сільського господарства, енергетики та інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ).

Основні вимоги до учасників

  • Науковці, підприємці, дослідники або новатори повинні бути громадянами країни,має право брати участь у GIST. (Україна входить перелік). Кандидати не повинні бути постійним жителем або громадянином Сполучених Штатів Америки.
  • На 20 березня 2015 ваш вік повинен становити від 18 до 40 років.
  • Ваша заявка повинна бути написана англійською мовою, а ваше відео має бути озвучено на англійською мовою або забезпечено англійськими субтитрами

Процес оцінки Tech-I

  • 17 лютого-20 березня заявники представляють з використанням веб-сайту GIST Tech-I заповнену заявку, що включає 90-секундне відео та пояснювальну записку до 750 слів.
  • 30 березня-3 травня Групи експертів з оцінки оцінять і проаналізують усі заявки з урахуванням тематичних областей та регіонів GIST, а також відберуть півфіналістів для публічного голосування.
  • 11 травня-11 червня Відеозаписи всіх півфіналістів будуть доступні в Інтернеті для глобального голосування.
  • 15 червня На основі підсумків оцінки та результатів глобального громадського голосування буде відібрано тридцять фіналістів.

Всі тридцять фіналістів будуть запрошені на саміт GES 2015 року, що проводиться в країнах Африки на південь від Сахари (точне місце розташування і терміни будуть повідомлені пізніше), і зможуть взяти участь в інтенсивній дводенної підготовки та скористатися послугами наставництва. Фіналісти виступлять зі своєю фінальної презентацією на GES або на етапі ідей, або на етапі стартапів. Групи експертів оцінять презентацію та присвоять їй рейтинг. Переможці будуть оголошені в ході церемонії нагородження.

Загальна призова сума, що розподіляється у вигляді міні-грантів серед переможців, становитиме 70 тисяч доларів

США, а максимальна сума окремого призу буде дорівнює 15 000 доларів США. Крім того, всі фіналісти отримають право на членство в AAAS на один рік і на використання послуг наставництва на строк до 3 місяців.

Для отримання додаткової інформації: www.gistnetwork.org/tech-i або за електронною поштою: tech-i@gistnetwork.org

Детальний опис конкурсу: Детальний опис конкурсу GIST (Tech-I)-2015 (рос)