Конкурси в рамках проекту «ЄС: ВИБІР УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ»

Середа, 3 Лютий, 2016 - 11:15 до П'ятниця, 17 Червень, 2016 - 11:15

Конкурси в рамках проекту «ЄС: ВИБІР УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ»

У лютому - червні 2016 року Представництво Європейського Союзу в Україні проводить низку інформаційних заходів в рамках проекту «ЄС: ВИБІР УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ» для сприяння поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України серед молоді віком 16-30 років. Серед цих заходів:

1. ВСЕУКРАЇНСЬКА ОНЛАЙН ЄВРОВІКТОРИНА. З 2 лютого по 2 березня 2016 року триватиме всеукраїнська Онлайн-вікторина на тему Європи та ЄС. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європейський Союз та отримати сувенірну продукцію від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Для участі у вікторині потрібно зареєструватися на сайті www.euroquiz.org.ua і пройти два тури Онлайн-вікторини по 10 питань кожен. Той, хто успішно відповість на питання, гарантовано отримає на свою поштову адресу сувенір від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Учасники, які візьмуть участь у вікторині, зможуть:

  • поглибити свої знання про Європу та Європейський Союз;
  • дізнатися неочікувані факти про ЄС та поділитися ними з друзями через соціальні мережі;
  • отримати сувеніри від Представництва ЄС в Україні.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/euroquiz.

2. КОНКУРС ВІДЕО. З 4 лютого 2016 року відбуватиметься прийом робіт для участі у конкурсі відео «Бути європейцем». Учасники мають можливість позмагатися з любителями відеороликів з усієї України та виграти цінні призи. Прийом відеороликів триватиме з 4 лютого до 15 березня 2016 року.

Вимоги до відео:

  • Відео має бути оригінальним;
  • Тривалість відео має бути до 3-х хвилин;
  • Відео має розкривати одну із тем: мультикультуралізм та толерантність в ЄС, відкриті кордони ЄС, демократичні цінності ЄЄ, молодіжна політика ЄС, Економічна Співпраця України з ЄС, Угода про Асоціацію: переваги та недоліки для України

Як відбуватиметься Конкурс:

З 4 лютого по 15 березня триватиме прийом робіт. Для участі необхідно зняти оригінальне відео до 3 хвилин на тему Євросоюзу, завантажити його на youtube та надіслати на розгляд журі. 7 квітня на сайті конкурсу будуть опубліковані найкращі з відібраних робіт. До 29 квітня триватиме онлайн- голосування за найкращі відео роботи. У червні буде опубліковано список фіналістів на сайті конкурсу: один переможець, що набере найбільшу кількість голосів протягом онлайн-голосування, та ще двоє будуть обрані членами журі. 30 червня переможці отримають призи на Церемонії нагородження у Києві.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/video-contest.

3. КОНКУРС АУДІО. Інформуємо, що з 9 лютого Представництво Європейського Соозу в Україні оголошує прийом робіт для участі у Конкурсі аудіо «ЄС: вибір української молоді». Учасники мають можливість взяти участь у 3 номінаціях: конкурс аудіоподкастів, конкурс пісні та конкурс аудіовікторин. Прийом робіт триватиме з 9 лютого по 25 квітня 2016 року.

Вимоги до Конкурсу аудіоподкастів:

  • Тривалість менше 10-ти хвилин;
  • Аудіоподкаст має бути оригінальним та не використовувати чужу інтелектуальну власність;
  • Відповідати тематиці: відносини між Україною та ЄС; європейська інтеграції України; успішні історії співпраці українців та європейців; власна тема.

Вимоги до Конкурсу пісні:

  • Тривалість менше 4-х хвилин;
  • Пісня має відповідати тематиці зв’язку України та Європи: європейські цінності в українській культурі, спільна історія України та Європи, європейські можливості для молоді.
  • Пісня не може використовувати слова або музику інших виконавців.

Вимоги до Конкурсу аудіовікторин:

  • Тривалість менше 10-ти хвилин;
  • Відповідати тематиці історії Євросоюзу, співпраці між Україною та ЄС.

Як відбуватиметься Конкурс:

З 9 лютого до 25 квітня 2016 року потрібно записати аудіороботу, завантажити її на сервіс SoundCloud.com і надіслати посилання на нього через реєстраційну форму на сайті Euroquiz.org.ua. З 26 квітня по 31 травня 2016 року незалежні члени журі прослухають усі роботи і оберуть найкращу. Переможця буде оголошено до 15 червня. У червні під час Церемонії нагородження власники найкращих аудіоробіт отримають призи.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/audio-contest

4. ФОТО КОНКУРС. Інформуємо, що з 5 лютого 2016 року Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує прийом робіт для участі у Конкурсі фото «ЄС: вибір української молоді». 20 найкращих фоторобіт буде обрано для виставки, що пройде у Києві. Учасниками конкурсу мають бути громадяни У країни віком від 16 до 30 років. Усі автори-переможці отримають подарунки від Представництва ЄС в Україні.

Вимоги до фото:

  1. Фото має бути оригінальним без використання чужих матеріалів;
  2. Приймаються фото-роботи, які раніше не публікувалися до 5 лютого 2016 року;
  3. Фото має відповідати тематиці співпраці України та ЄС;
  4. Фото має бути у форматі JPG з розширенням не менше за 300 dpi;
  5. Кожна робота повинна мати назву і містити короткий коментар.

Як відбуватиметься Конкурс:

З 5 лютого до 28 березня 2016 року - реєстрація на сайті euroquiz.org.ua і завантаження конкурсного фото з коментарями. Один учасник може подати декілька робіт. До 21 квітня журі, що складатиметься з професійних фотографів та працівників Представництва ЄС, зробить попередній відбір. У травні 2016 року 20 найкращих робіт буде представлено для публікації під час фотовиставки у Києві. Автори найкращих фотографій отримають подарунки від Представництва ЄС.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/photo-contest.

5. КОНКУРС БЛОГІВ. З 11 лютого 2016 року Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує прийом робіт для участі у конкурсі блогів «ЄС: вибір української молоді». Учасники (від 16 до 30 років) мають можливість позмагатися з блогерами-початківцями та професійними блогерами з усієї України та виграти цінні призи. Прийом робіт триватиме з 11 лютого до 20 травня 2016 року.

Вимоги до відео:

  •  відповідати тематиці, що стосується політики ЄС та відносин між ЄС та Україною;
  •  відео має бути оригінальним без використання власності чужого авторського права;
  •  відео має бути створено і розміщено на сайті blogs.euroquiz.org.ua у період між 11 лютого і 20 травня 2016 року.

Як буде відбуватиметься Конкурс:

З 11 лютого до 20 травня 2016 року - реєстрація на сайті http://blogs.euroquiz.org.ua/  і опублікування на персональній сторінці блогозапису на тему співпраці України та ЄС. До 20 травня відвідувачі сайту зможуть прочитати роботи, проголосувати за них та поширити, а також залишити коментарі. Автор блогу, який збере найбільше вподобань, поширень та коментарів стане переможцем конкурсу. У червні під час церемонії нагородження автор найбільш популярного блогозапису отримає приз.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/blog-contest

6. ДИСКУСІЙНІ КЛУБИ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ. З 3 лютого по червень 2016 року буде проведено всеукраїнську серію дискусійних клубів «ЄС: вибір української молоді». Учасники зможуть поглибити свої знання про Європейський Союз, а також зустрітися та подискутувати із політиками, підприємцями та євро експертами у своєму місті.

Серія регіональних Дискусійних клубів сприятиме поширенню інформації про ЄС та процеси Євроінтеграції в Україні серед студентів та молодих спеціалістів віком 16-30 років. Дискусійні клуби буде проведено в 24 областях України, включаючи регіони Донецької та Луганської областей.

Участь у Дискусійних клубах підвищить рівень зацікавленост молоді до історії та законодавства ЄС, економіки та сфери співпраці з Україною, включаючи можливість навчання в Європі.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 0985422863, e-mail ask@euroquiz.org.ua

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua. Проект «ЄС: вибір української молоді» є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в України. Виконавець проекту - ГО "Молодіжна Альтернатива".