Заходи за проектом «Тренінги по технологіям автоматизації»

Понеділок, 26 Жовтень, 2015 - 09:00 до П'ятниця, 30 Жовтень, 2015 - 09:00

за проектом ТЕМПУС 544010-TEMPUS-1-2013-1-DE-TEMPUS-JPHES «Тренінги по технологіям автоматизації» (Training in Automation Technologies for Ukraine - TATU) в Івано-Франківському національному технічного університеті нафти і газу відбудуться два заходи. Програма передбачає тренінг для викладачів (26.10 – 28.10.2015р.), присвячений  використанню сучасних технологій автоматизації, який буде проводитись представниками Дюссельдорфського університету прикладних наук проф. Рейнхард Лангманн (Reinhard Langmann), проф. Харальд Жак (Harald Jacques) та Леандро Пена (Leandro Peña) на базі спеціалізованих лабораторій (smart lab), закуплених за кошти проекту та встановлених на кафедрі комп’ютерних технологій в системах управління та автоматики.

А також, проведення координаційної зустрічі (29.10 – 30.10.2015р.), де розглянуться та обговоряться питання, пов’язані з подальшою реалізацією проекту.

В заходах приймуть участь члени консорціуму проекту, партнери з Дюссельдорфського університету прикладних наук (Німеччина), Університету м. Антверпен (Бельгія), Політехнічного університету Валенсії (Іспанія), Фраунгофського інституту промислової інженерії (Німеччина), Одеської національної морської академії, Харківського національного університету радіоелектроніки, Донецького національного технічного університету,  Одеського національного політехнічного університету та працівники ІФНТУНГ.


Програма заходів