Запрошуємо до участі у конкурсі студенських матеріалів «Результати впровадження ІПВГ в Україні та раціональне управління природними ресурсами»

Середа, 7 Червень, 2017 - 08:45

Запрошуємо студентів вищих навчальних закладів (університетів, інститутів, академій) та спеціальних навчальних закладів (коледжів, технікумів, училищ, ліцеїв) взяти участь у

Запрошуємо студентів вищих навчальних закладів (університетів, інститутів, академій) та спеціальних навчальних закладів (коледжів, технікумів, училищ, ліцеїв) взяти участь у

Конкурсі студентських матеріалів

«РЕЗУЛЬТАТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІПВГ (Ініціативи прозорості видобувних галузей)
В УКРАЇНІ ТА РАЦІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ПРИРОДНИМИ РЕСУРСАМИ»

в рамках науково-технічної конференції «Фізико-технічні проблеми енергетики та шляхи їх вирішення 2017» на базі фізико-енергетичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

Для участі у конкурсі необхідно підготувати матеріали досліджень, оформлені відповідно до вимог, зазначених у Додатку 1 положення Конкурсу, заповнити бланк заявки (Додаток 2) та надіслати їх на електронну адресу energiya.nova@gmail.com до 07 червня 2017 року включно.

На Конкурс приймаються матеріали за наступними темами:

  • Основні принципи і вимоги міжнародного стандарту Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ).
  • Процес та результати впровадження ІПВГ в Україні та світі.
  • Вплив процесу імплементації ІПВГ на розвиток видобувних регіонів України.
  • Дослідження процедури впровадження системи моніторингу фінансових потоків енергетичної галузі.
  • Моніторинг бюджетних процесів, пов’язаних з платежами від видобувних компаній в Україні.
  • Проекти та ініціативи, спрямовані на розвиток регіональної інфраструктури та захист навколишнього природного середовища.
  • Проблеми прозорості та ефективного управління у сфері видобутку корисних копалин.
  • Сутність та проблеми ефективного енергозабезпечення
  • Екологічні наслідки видобувної промисловості, екологічно безпечні технології видобутку корисних копалин;
  • Раціональне використання природних ресурсів.

Учасники конкурсу матимуть змогу представити результати своїх досліджень у роботі секції «Проблеми управління ресурсами паливно-енергетичного комплексу» рамках науково-технічної конференції «Фізико-технічні проблеми енергетики та шляхи їх вирішення 2017», що відбудеться 20-21 червня 2017 р. у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна, за адресою м. Харків, пл. Свободи 6, Північний корпус, фізико-енергетичний факультет (ФЕФ).

За результатами конференції та конкурсу студентських матеріалів буде опубліковано ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ. Публікація для учасників Конкурсу є безкоштовною.

Переможці Конкурсу нагороджуються Дипломами та подарунками від організаторів та партнерів. Вручення нагород переможцям відбудеться 21 червня 2017 р. під час конференції «Фізико-технічні проблеми енергетики та шляхи їх вирішення 2017».

Положення про конкурс

Додаткову інформацію можна дізнатися у Положенні про Конкурс, за електронною адресою energiya.nova@gmail.com та за тел. +38 095 00 84 991.

Конкурс організовано ГО «НОВА Енергія» в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

Захід проводиться за підтримки фізико-енергетичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна МОН України.