ДТЕК Нафтогаз пропонує додаткові пільги для випускників ЗВО

П'ятниця, 21 Лютий, 2020 - 11:15

У ДТЕК Нафтогаз стартував проєкт «Підйомні для випускників ЗВО». Згідно цієї програми випускники закладів вищої освіти, для яких ДТЕК Нафтогаз є першим місцем роботи та які працевлаштувалися в компанію не пізніше 12 місяців після здобуття освіти, отримають одноразове грошове заохочення. У цьому році заохочення одержали вже 6 працівників.    

Програма поширюється на випускників, для яких компанія є першим місцем роботи після закінчення ЗВО, які мають диплом не нижче рівня бакалавру та працюють відповідно до отриманої спеціальності. Обов’язковою умовою є успішне проходження випробувального терміну та відсутність доган. Винагорода виплачується через 3 та 6 місяців після працевлаштування.

Ольга Коновалова, керівник відділу з управління персоналом ДТЕК Нафтогаз: «Для досягнення енергонезалежності України вкрай необхідно підвищувати у молоді інтерес до професії газовидобувника та побудови кар’єри у нафтогазовій галузі. Велику роль у цьому відіграє співпраця компаній з профільними вищими навчальними закладами та підтримка випускників. ДТЕК Нафтогаз забезпечує розвиток молодих спеціалістів, надає можливість отримати досвід роботи із сучасним обладнанням і новітніми технологіями, постійно підвищувати свій професійний рівень, а відтепер – пропонує й додаткове матеріальне стимулювання. Це наш внесок у створення сучасної енергонезалежної України».