Дебатний турнір між школярами

Вівторок, 27 Лютий, 2018 - 09:00 до 18:00

27 лютого в ІФНТУНГ відбудеться дебатний турнір з гострими дискусіями та ідеями навколо контраверсійних тем щодо пріоритетності, вагомості та прикладної ролі місцевої спадщини "Минуле для майбутнього: культурна спадщина у розвитку"для школярів ОТГ та сільських населених пунктів Івано-Франківської області, що відбудеться у науково-інноваційному комплексі університету, а саме, у науковому містечку "Нова енергія".

Турнір є фінальним заходом проекту "Демократія та розбудова громад задля розуміння та розвитку місцевої спадщини", який виконується ГО "Агентство з розвитку приватної інціативи" за співфінансування Посольства Великої Британії в Україні.
 
Учасниками ініціативи «Демократія та розбудова громад» стали дві об’єднані територіальні громади Івано-Франківської області – Білоберізька та Печеніжинська. Ініціатива стартувала у вересні 2017 та завершується у лютому 2018 року. За час виконання проекту до його діяльності долучилися ще дві громади області зі значним потенціалом культурної та місцевої спадщини – Витвицька ОТГ та с. Пнів Надвірнянського району.