Акредитаційна експертиза підготовки магістрів за спеціальністю 8.03050801 «Фінанси і кредит»

П'ятниця, 9 Грудень, 2016 - 09:30

Акредитаційна експертиза підготовки магістрів за спеціальністю 8.03050801 «Фінанси і кредит»
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 19 вересня 2016 р. № 104А експертна комісія у складі: Коваленка Миколи Андрійовича, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів і кредиту Херсонського національного технічного університету та Кириленко Ольги Павлівни, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Тернопільського національного економічного університету протягом трьох днів з 6 по 8 грудня 2016 р. здійснила акредитаційну експертизу підготовки магістрів за спеціальністю 8.03050801 «Фінанси і кредит». 
Експерти зустрілися з проректором з науково-педагогічної роботи проф. Мандриком О. М. та обговорили перспективи підготовки фахівців за спеціальністю «Фінанси і кредит».
Директор Інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі проф. Гораль Л. Т. ознайомила експертів з матеріально-технічною базою інституту. Експерти поспілкувалися із студентами, провели тестування магістрів другого року навчання за спеціальністю 8.03050801 «Фінанси і кредит».
 Завідувач випускової кафедри фінансів проф. Фадєєва І. Г.  ознайомила експертів з навчально-методичним забезпеченням кафедри, напрямами наукової роботи викладачів кафедри та методами впровадження інноваційної діяльності кафедри при підготовці фахівців за зазначеною вище спеціальністю.
На підставі поданих на акредитацію матеріалів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та перевірки результатів діяльності на місці експертна комісія надала позитивний висновок щодо акредитації.