Підвищення кваліфікації персоналу

Додаткова інформація: 

Тематичні напрями та програми підвищення кваліфікації персоналу підприємств, установ та організацій в ІФНТУНГ на 2020 рік

 

Перелік, вартість та умови надання освітніх послуг в ІПО ІФНТУНГ на 2020 рік

 

Договір про підвищення кваліфікації персоналу підприємств, установ та організацій за всіма акредитованими спеціальностями на базі університету (4200 грн)

Договір про підвищення кваліфікації персоналу підприємств, установ та організацій за всіма акредитованими спеціальностями на базі замовника (2300 грн)

Договір про підвищення кваліфікації персоналу підприємств, установ та організацій за всіма акредитованими спеціальностями на базі університету за очно-дистанційною формою навчання (36 год. – очне навчання, 36 год. – з використанням технологій дистанційного навчання) (3900 грн)

Договір про підвищення кваліфікації персоналу підприємств, установ та організацій за всіма акредитованими спеціальностями на базі замовника за очно-дистанційною формою навчання (36 год. – очне навчання, 36 год. – з використанням технологій дистанційного навчання) (2100 грн)

Договір про підвищення кваліфікації у форматі семінарів-тренінгів за погодженою з підприємствами, установами та організаціями тематикою (згідно узгодженого кошторису витрат)

Договір про підвищення кваліфікації у форматі семінарів-тренінгів за погодженою з підприємствами, установами та організаціями тематикою на базі замовника (згідно узгодженого кошторису витрат)

Спеціально для потреб нафтогазової галузі в інституті післядипломної освіти постійно діють курси підвищення кваліфікації, які передбачають видачу свідоцтва державного зразка. Навчальні програми курсів щороку оновлюються у відповідності до розвитку науки, техніки і технологій. Це дозволяє здійснювати професійне навчання фахівців на найвищому науково-теоретичному рівні.

Інститут післядипломної освіти ІФНТУНГ надає освітні послуги у форматі семінарів-тренінгів за погодженою з підприємствами, установами та організаціями тематикою, яка знаходиться в межах наукових інтересів професорсько-викладацького складу. 

Час проведення занять з підвищення кваліфікації персоналу підприємств, установ та організацій в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу не є регламентованим, заняття організовуються за фактом звернення юридичних або фізичних осіб на основі укладання договору про надання освітніх послуг. Комплектація групи – від 1 до 25 осіб.

Тематика короткотермінових (від 1 до 5 днів, 8-40 годин) семінарів-тренінгів аналогічна з тематикою програм підвищення кваліфікації. За результатами навчання видається сертифікат про участь у семінарі-тренінгу зразка університету з вказанням теми, тривалості (год.) та періоду навчання.

Варто зазначити, що діяльність інституту знаходить визнання не тільки на теренах нашої держави, але і у зарубіжжі. На курси підвищення кваліфікації приїжджають слухачі з країн Балтії, Білорусії, Молдови, В'єтнаму та інших країн.

До найбільш актуальної та сучасної тематики, за якою здійснюється сьогодні підвищення кваліфікації працівників нафтогазової галузі відносяться такі програми .

Українська