Персонал Центру дистанційного навчання

Додаткова інформація: 

Керівник Центру дистанційного навчання – Піндус Наталія Миколаївна, к.т.н., доцент кафедри ІВТ.

Наукові інтереси: Методи математичної статистики в напрямку обробки вимірювальної інформації; розробка та вдосконалення ЗВТ та ІВК в нафтовій та газовій промисловості. Є співавтором навчального посібника «Метрологія технологічні вимірювання у нафтовій та газовій промисловості», співавтором патентів на винаходи і корисні моделі, автором понад 80 наукових праць.

З 2012 керівник Центру дистанційного навчання навчання на кафедрі інформаційно-вимірювальної техніки для студентів інституту заочно-дистанційного навчання фундаментальної та гуманітарної підготовки та інституту післядипломної освіти.

З 2006 по 2010 рік займалась підготовкою команд студентів кафедри до участі у Всеукраїнських олімпіадах з метрології та інформаційно-вимірювальної техніки, де отримані командні та індивідуальні призові місця, а також була керівником студентської роботи, яка зайняла 2-ге місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напряму «Приладобудування» 2010/2011 р.

Життєве кредо: «Думати легко, діяти важко, а перетворити думку на дію – найскладніша річ на світі!» (І.В.Гете)

 

Старко Інна Юріївна – методист Центру дистанційного навчання. 

Освіта повна вища технічна, магістр з метрології.

Відповідає за формування графіку індивідуальних консультацій та консультацій для навчальних груп студентів з урахуванням особливостей дистанційного навчання. Забезпечує методичну та технічну допомогу викладачам при створенні електронного навчального курсу. Здійснює конвертацію навчальних курсів у формі сумісній з системою управління контентом Moodle та їх завантаження на сервер. Здійснює моніторингу успішності з котролем та регулюванням навчальних зв’язків між викладачами і студентами.

Життєве кредо:  “Будь собою, інші ролі зайняті.” (Оскар Уайльд)

 

Інженер Центру дистанційного навчання – Ковальчук Юлія Володимирівна. Освіта повна вища технічна, спеціаліст з метрології. Забезпечує складання графіків навчального процесу, іспитів і заліків з урахування тонкощів дистанційного навчання. Надає технічну підтримку викладачам при створенні електроного курсу. Бере участь у технічному навчанні студентів та обслуговуючого персоналу кафедр, що задіяні у процесі дистанційного навчання. Забезпечує технічний супровід при проходженні іспитів за дистанційною формою навчання.

Життєве кредо: “Великого бажайте”

Українська