Важлива інформація для студентів

Додаткова інформація: 

Яккщо Ви зайшли на сторінку Центру дистанційного навчання, значить Ви слушно зробили вибір здобувати освіту за дистанційною формою навчання, оскільки саме ця форма сприятиме Вашому саморозвитку, набуттю вмінь і досвіду самостійно вирішувати поставлені завдання, навчаючись за комфортними навчальними технологіями сьогодення, керуючи своїм часом та інтенсивністю навчання. Отже, що потрібно, щоб приєднатись до всіх тих, хто вже обрав цей комфортний та прогресивний спосіб навчання?

  1. Бути зарахованим студентом університету нафти і газу (ІФНТНГ) заочної форми навчання (як стати студентом ІФНТУНГ дивитись тут або звертатись в приймальну комісію ІФНТУНГ, вул. Карпатська, 15, приміщення науково-технічної бібліотеки університету (перший поверх, кабінет 8.13), тел. (0342) 54-72-18, (066) 347-23-44, (067) 132-63-11, e-mail: pk@nung.edu.ua)
  2. Завітати в каб. 0231 та написати заяву про перевід на форму навчання з використанням дистанційних технологій. Якщо у Вас не має можливості прийти особисто, не біда, Ви можете надіслати скановану версію написаної Вами заяви (від руки та обов’язково з Вашим підписом) та надіслати її на нашу електронну адресу cdn.ifntung@gmail.com – Завантажити бланк заяви (просимо у заяві вказувати Ваші діючі контакти). Прийом заяв про перевід здійснюється не пізніше як за місяць до початку екзаменаційної сесії поточного семестру.
  3. Отримати логін та пароль для доступу до Власного профілю у навчальній платформі Moodle, а також детальні пояснення організаційних моментів навчання за дистанційною формою та коротку інструкцію користувача учбового середовища Moodle.
  4. Авторизуватись у навчальній платформі та почати вивчення електронних курсів, необхідних для здобуття обраного фаху.
  5. По закінченню навчання Ви отримаєте диплом державного зразка з обраної спеціальності.

Напрями підготовки за якими можна навчатись дистанційно

Відповідно до закону України “Про Вищу освіту” Ви можете навчатись дистанційно за будь-яким напрямом підготовки.

Стаття 62. Права осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах

1. Особи, які навчаються у вищих навчальних закладах, мають право на:

1) вибір форми навчання під час вступу до вищого навчального закладу;

та Стаття 49. Форми навчання у вищих навчальних закладах

1. Навчання у вищих навчальних закладах здійснюється за такими формами:

1) очна (денна, вечірня);

2) заочна (дистанційна).

2. Форми навчання можуть поєднуватися.

Проте слід зауважити, що обираючи технічні спеціальності (наприклад, гірництво, нафтогазову інженерію чи електротехніку) Ви повинні пройти цикл лабораторних робіт на професійному устаткуванні в ІФНТУНГ. При цьому для Вас складається зручний графік занять в лабораторіях для проведення максимальної кількості лабораторних робіт за короткий термін.

Якщо у Вас все ще залишились питання, Ви можете знайти відповіді серед найчастіше заданих питань (тут посилання на ту сторінку) або ж запитати у нас, сконтактувавши з нами у будь-який зручний для Вас спосіб. Наші контакти (і тут посилання на ту сторінку).

Українська