День менеджера 2018

6 березня 2018 року в інституті економіки та управління у нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулася подія «День Менеджера» ініційована кафедрою менеджменту і адміністрування (МіА), під час якої її учасники розглядали та обговорювали цікаві та актуальні питання підготовки фахівців-менеджерів, здатних управляти викликами і можливостями сучасного світу, якими переймаються як найкращі університети, так і глобальні компанії та стартапи. На події виступили директор Інституту Гораль Ліліана Тарасівна, завідувач кафедри МіА Полянська Алла Степанівна, запрошені гості, представники бізнесу, а саме: Віктор Сорока, експерт із міжнародного рекрутингу та співзасновник компанії SELECT; Наталя Мухітдінова, НR-менеджер, психотерапевт, супервізор, організаційний консультант, керівник Івано-Франківського філіалу компанії ELEKS останні 10 років; Ірина Фіщук, засновниця і директор ТОВ «Компанія Дзиґа» (сфера послуг), які поділилися зі студентами, випускниками та викладачами Інституту корисною та практичною інформацією. Віктор Сорока виступив з актуальною та вкрай необхідною для майбутніх випускників економічних та управлінських спеціальностей темою «Підбір персоналу: міжнародні тенденції та українські реалії». 

 

Наталя Мухітдінова розповіла свою історію успіху в бізнесі та поділилася думками про те, якими навичками, знаннями, уміннями має володіти керівник, щоб досягати вагомих результатів у своїй сфері діяльності, на прикладі ІТ галузі та відзначила високу потребу в досвідчених спеціалістах. 
 
Ірина Фіщук виступила з цікавою темою «Бізнес як стиль життя, або де в бізнесі натхнення!». Вона має досвід відкриття бізнесу різних напрямів з «нуля» та їхнього виведення на очікуваний рівень рентабельності і зазначила, що «робота з людьми та грішми — ось моя стихія». А також всією аудиторією розмірковували над питанням чи банківський кредит — це важкий тягар на плечах підприємця чи сильний стимул щодня працювати краще?
 
У першій частині зустрічі було відкриття події, роз’яснення мети зустрічі та надано слово гостям-спікерам, які радо ділилися зі студентами своїми практичними знаннями та досвідом. Наприкінці першої частини викладачі кафедри продемонстрували відзнятий проморолик про спеціальність «Менеджмент». Після кави-брейк учасники події зібралися на командних змаганнях студентів менеджерів, які креативно представили свої команди і розповідали своє бачення, які види діяльності, на їхню думку, є перспективними, що можуть становити успішний бізнес і де б вони хотіли себе проявити, чи яку компанію очолити у майбутньому. Говорили про світові бізнес-тренди і про стратегію «блакитного океану». Було динамічно, весело, а найголовніше відчувалася позитивна атмосфера заходу. 
 
Крім того на події викладачі кафедри презентували придбану гру «Світ громад», першої української настільної кооперативної стратегії у жанрі соціального симулятора, яка наддасть можливість студентам здобувати життєві, громадянські та навички навчання, а саме критично та творчо мислити, співпрацювати, що особливо актуально для їхньої майбутньої професії. Наприкінці зустрічі підвели підсумки, нагородили учасників, подискутували над питанням, все ж «Освіта для бізнесу: необхідність чи модний тренд?»

Як гадаєте, важко бути взірцем для інших? Таке під силу нашій КОМАНДІ МОТИВАТОРІВ — команді магістрів першого року навчання на спеціальності «Менеджмент». І при цьому дуже скромні і знають секретики самовираження у потрібному місці та у потрібний час!

 

А ви знаєте хто такі ForbеsMaжори? Це АМБІЦІЙНА КОМАНДА студентів 2 курсу навчання на спеціальності "Менеджмент". Нам дуже пощастило, що вони взяли участь у студентських іграх на події «День Менеджера» і зарядили нас усіх позитивом, нестримною енергією і зачарували шармом наполегливості та амбітності на шляху до досягнення своїх цілей.

 

Для гарного настрою вам у стрічку чудова пісня про МЕНЕДЖМЕНТ квартету чарівних та розумних дівчат, студентів 3 курсу навчання на спеціальності "Менеджмент".
Виконавці пісні креативна команда "Ізюминки":
Заячківська Олеся (автор пісні) 
Данилюк Тетяна
Кернякевич Ірина
Люда Блищак
Пісня стала справжнім хітом події День Менеджера

 

Цікаво знати про менеджмент? Мрієте про професію менеджера?

Коротко про кафедру МіА

Головні герої ролика наші студенти іституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Володимир Радевич та Анастасія Кушнаренко поділилися своїми враженнями про навчання на спеціальності 073 "Менеджмент" як однієї з трьох найпопулярніших спеціальностей для вступу в університети нашої країни та розповіли про свою рідну Кафедра менеджменту і адміністрування (ІФНТУНГ ІНЕУ). Проводив зьомку, монтував, підказував і намучився, у хорошому розумінні, з нами Віктор Лесик. За що йому дуже вдячні! А допомагали зі зйомкою Василь Гошовський та Андрій Сидорук, їм також дякуємо, що відгукнулися і долучилися до нашого фільму, не зважаючи на шалену свою зайнятість.
 
P.S. Тут багато цікавого про навчання на спеціальності "Менеджмент", думки студентів про менеджмент, розповіді випускників про свій досвід та успіх у вибраній професії і, що їм дало навчання на спеціальності.

Українська