ІІ. Підготовка офіцерів запасу (детальна інформація)

Адреса

 

76019.

м.Івано-Франківськ,

вул.Є.Коновальця,72А,

кафедра військової підготовки,

тел.:(+380342)50-25-06,

ел.пошта:kvp@nung.edu.ua

ел.пошта:

www.nung.edu.ua

Проїзд міськими автобусами:

№ 20, 25, 30

 

 

   

 

Підготовка офіцерів запасу

     Кафедра військової підготовки ІФНТУНГ є військовим навчальним підрозділом університету, що має багаторічний досвід та традиції з підготовки офіцерів запасу. За часи існування кафедри, з 1963 року, було підготовлено сотні офіцерів – високоякісних фахівців служби пально-мастильних матеріалів.

          

     Надання кафедрою військової підготовки ІФНТУНГ освітніх послуг, пов’язаних з військовою підготовкою студентів вищих навчальних закладів за програмою офіцерів запасу, здійснюється на основі отриманої Ліцензії на здійснення військової підготовки студентів вищих навчальних закладів за програмою підготовки офіцерів запасу. Рівень укомплектованості посад науково-педагогічних працівників кафедри військової підготовки, їх кількісно-якісна характеристика, забезпечує якісну підготовку офіцерів запасу.

     Для проведення занять на кафедрі військової підготовки обладнані спеціалізовані аудиторії, навчальні лабораторії та навчальні майданчики.

        

      На практичних заняттях використовуються всі основні та сучасні види технічних засобів служби пально-мастильних матеріалів, матеріально-технічних засобів, лабораторного майна та взірців пального, які використовуються в роботі служби пально-мастильних матеріалів, що забезпечує в повній мірі  якісну підготовку офіцерів запасу  та дозволяє їм набути практичних навичок в роботі.