Інженерно-екологічне

У 1978 році було відкрито відділення спеціальності «Монтаж теплоенергетичного обладнання теплових електростанцій». Завідувачами відділення працювали Богдан Павлович Рибчук, Віктор Васильович Остапенко, Богдан Данилович Слободян.
У 1986 році на денному відділенні відкрито спеціальність «Монтаж парогенеруючих установок атомних електростанцій і пристроїв», а в 1990 році – спеціальність «Автоматизація теплоенергетичних процесів на електростанціях». Першим завідувачем нового відділення було призначено Ігоря Мирославовича Возняка.
У листопаді 2006 року шляхом реорганізації трьох відділень було створено технічне відділення, яке очолив Юрій Євстахійович Костецький.
На даний час вже електроенергетичне відділення – одне з найбільших у коледжі. Викладачі відділення здійснюють підготовку фахівців за трьома спеціальностями: «Монтаж і експлуатація електроустаткування електростанцій і енергосистем», «Монтаж і експлуатація теплоенергетичного устаткування теплових електростанцій», «Обслуговування автоматизованого теплоенергетичного устаткування на електростанціях». Це молодші спеціалісти:
 техніки-електрики, які можуть працювати на посадах техніка, майстра, електромонтера з ремонту і монтажу повітряних ліній, обслуговування контрольно-вимірювальних приладів на електричних станціях, підприємствах електричних мереж, у проектних, ремонтних та налагоджувальних організаціях;
 техніки-теплотехніки, які є необхідними в галузі монтажу і експлуатації теплоенергетичного устаткування, для роботи в монтажних та ремонтних організаціях на посадах техніка, майстра виробничої дільниці, а також на робітничих посадах;
 техніки з автоматизації виробничих процесів, яких готують для професійної діяльності в галузі експлуатації на діючих електростанціях в цехах теплової автоматики та вимірювань. Вони можуть займати посади: майстер з контролю якості монтажу автоматизованих систем, технік - налагоджувальник систем автоматизації, технік-метролог з перевірки якості ремонту контрольно-вимірювальних пристроїв.