21.05 - урочисте вручення дипломів випускникам програми перепідготовки військовослужбовців

Вівторок, 21 Травень, 2019 - 16:00 до 17:00

 

21 травня 2019 року о 16:00 в Науковому містечку «Нова енергія» (інноваційно-виставковий комплекс ІФНТУНГ, вул. Карпатська 15) відбудеться урочисте вручення дипломів учасникам програми перепідготовки військовослужбовців у рамках міжнародного проекту «Україна – Норвегія» за програмою «Підприємництво та лідерство» для військовослужбовців запасу та учасників АТО. У програмі заходу виступи заступника міського голови Олександра Левицького, проректора з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ Максима Карпаша, президента Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимира Рубцова та привітання координаторів проекту «Україна-Норвегія» в Івано-Франківську.

Довідково. Проект «Україна – Норвегія» і програма з професійної перепідготовки реалізується в Україні вже більше 10 років.  Метою програми перепідготовки є підготовка успішних підприємців (бізнесменів) для сталого економічного розвитку.

За період з 20 лютого по 20 травня слухачі вивчали основи менеджменту, менеджмент проектної діяльності, фінансування, фандрайзинг інформаційні технології, англійську мову професійного спрямування. В рамках програми перепідготовки слухачі також брали участь в психологічних тренінгах, метою яких є соціальна адаптація, розвиток психологічної рівноваги та психологічного здоров’я. Важливим етапом перепідготовки були також тренінги на тему працевлаштування: «Як правильно підготувати резюме», «Самопрозентація», «Як правильно спілкуватись з роботодавцями» й ін. В рамках проекту слухачі також зустрічались з успішними підприємцями міста та брали участь в екскурсійній програмі.