Міжнародна конференція 18th National Selection Conference of EYP Switzerland

News Cover Image: 
News category: 

З 3 по 7 вересня 2014 року в Фрібурзі, який розташований в Швейцарії, проходила міжнародна наукова конференція 18th National Selection Conference  під егідою Європейського Молодіжного Парламенту. В конференції взяли участь студенти з різних університетів Швейцарії, Німеччини, Бельгії, Ірландії, Англії, Греції, Італії, Франції, Фінляндії, Австрії, Чехії та України. Представником нашого університету був студент четвертого курсу гр. ПС-11-2 Мазур Роман.

Місцем проведення став Університет де Фрібург (Université de Fribourg) - один з найкращих університетів Швейцарії.

Тема даної конференції – Енергетичні Ресурси Європи. Формат цього конкурсу передбачав поділ учасників на десять комітетів. Нашого студента розподілили в комітет Альтернативна Енергетика. Тема даного комітету – Відновлювальні джерела енергії. Учасники протягом чотирьох днів працювали над темою свого комітету, а на п’ятий день представляли резолюцію перед усіма делегатами, офіційними особами та журі. Приємним моментом стало те, що резолюція комітету студента була прийнята і буде подана на розгляд в Європейський Парламент.

Журі, яке оцінювало кожну резолюцію, відбирало учасників на міжнародну сесію, що відбудеться в Стамбулі, Туреччина.

Всі учасники конференції отримали сертифікат про участь та цінні подарунки, а також насолодилися середньовічною архітектурою міста Фрібург.

Але найважливіше - студенти отримали досвід. Це був чудовий шанс покращити свої знання, придумати нові ідеї, знайти нових друзів і поділитися свої досвідом.

Українська

Коментарі

ВМЗ