Захисти бакалаврів з електроенергетики 2020

News Cover Image: 
News category: 

20 червня 2020 р. за допомогою сервісу Google Meet  проведено перший день захисту бакалаврських робіт спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в ІФНТУНГ.

До складу екзаменаційної  комісії увійшли:

голова ЕК Піщак Іван Васильович – головний енергетик ПП «Гірбуд».

Члени комісії:

Костишин В. С. – д.т.н., проф., завідувач кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки, заступник голови;

Михайлів М. І. – д.т.н., проф. кафедри ЕЕМ;

Федорів М. Й. – к.т.н, доц. кафедри ЕЕМ.

Секретар:
Михайлів І. М. – асистент кафедри ЕЕМ.

З вітальним словом  до студентів та членів комісії звернулися голова комісії І. В. Піщак, а також завідувач кафедри ЕЕМ В. С. Костишин,  які привітали студентів з фінішним етапом навчання та побажали вдалих захистів.  Послухати відповіді однокурсників в онлайн режимі змогли багато студентів та викладачів, серед яких директор інституту архітектури, будівництва та енергетики М. П. Мазур.

Вітаємо наших випускників та екзаменаційну комісію з успішним захистом бакалаврських робіт!  Бажаємо нашим бакалаврам подальших успіхів на їх шляху до професії, закликаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, завжди вчитися, залишатися допитливими, активними, креативними і відповідальними за своє майбутнє!

 

Українська