Запрошуємо на презентацію нової магістерської програми!

Понеділок, 11 Червень, 2018 - 14:00 до 15:15

 

ЗАПРОШУЄМО

на навчання за НОВОЮ МАГІСТЕРСЬКОЮ ПРОГРАМОЮ:

«ТЕХНІЧНА ДІАГНОСТИКА ОБЛАДНАННЯ ТА КОНСТРУКЦІЙ»

Магістерська програма започаткована та реалізовується  на базі кафедри Енергетичного менеджменту та технічної діагностики ІФНТУНГ.

МЕТА магістерської програми - формування у студентів базових знань з оцінки фактичного технічного стану машин та конструкцій, вибору найбільш інформативних діагностичних ознак про їх стан, методів збору і опрацювання діагностичної інформації, вибору засобів і методів діагностування, прогнозування технічного ресурсу обладнання та конструкцій.

ПЕРЕВАГИ: По закінченню  навчання,  магістри  додатково отримають  свідоцтво про спецпідготовку, яке дає змогу пройти атестацію на фахівця  з неруйнівного контролю машин,  механізмів, устаткування  підвищеної  небезпеки І-го, і як виняток ІІ-го, рівня відповідно до  вимог ISO 9712:2012 "Неруйнівний контроль. Кваліфікація і сертифікація  персоналу  в  галузі неруйнівного  контролю"  в органі сертифікації персоналу та ISO / TS 21759.  Ця процедура значно  спростить  подальше  їх працевлаштування у всіх сферах технічної діяльності (нафтогазова промисловість, будівництво, транспорт, машинобудування, енергетика, хімічна промисловість тощо).

ПЕРСПЕКТИВИ: Магістр даної спеціальності може бути працевлаштований на практично будь-якому підприємстві України, так як, ТЕХНІЧНА ДІАГНОСТИКА є штатною технологічною операцією.

ФОРМА НАВЧАННЯ: очна, дуальна, заочна

УМОВИ ВСТУПУ: диплом бакалавра, прагнення до навчання та здобуття достойної професії

- Реєстрація в приймальній комісії

- Вступні випробування

- Оголошення рейтингу

- Підписання договору

Деталі: www.tdm.if.uaтел.: 0342 50-47-08

Презентація магістерської програми відбудеться 11.06.2018 14:00 в ауд. 9124