Грамотою ВРУ нагородили проректора з науково-педагогічної роботи, проф. Гораль Л. Т.

П'ятниця, 21 Вересень, 2018 - 12:00

 

Високу відзнаку — Грамоту Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом», отримала проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Гораль Л. Т.

Грамоту Ліліані Тарасівні вручили заступник Івано-Франківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Білик Б. І. та ректор ІФНТУНГ, проф. Крижанівський Є. І. на Урочистому засіданні Вченої ради з нагоди Дня університету.

Колектив університету щиро вітає проф. Гораль Л. Т. з високою нагородою та бажає успіхів в подальшій розбудові нашої держави!

До слова, Грамотою ВРУ нагороджуються народні депутати України, державні службовці, громадяни України, які зробили значний особистий внесок у розвиток науки і освіти в Україні, громадсько-політичної діяльності, сприяння становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави, здійснення заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, розвитку демократії, парламентаризму та громадянської злагоди в суспільстві, законотворчої діяльності, високий професіоналізм.