Вітаємо з Днем енергетика!

Вівторок, 22 Грудень, 2020 - 07:00 до 23:00

 

22 грудня в Україні відзначають День енергетика. Енергетики — представники найсвітлішої професії. Завдяки їм ми можемо взимку насолоджуватися теплом у своїх квартирах, працювати та займатися домашніми справами в темний час доби, насолоджуватися переглядом фільмів, читанням книг під затишним світлом настільної лампи.

До розвитку енергетики постійно долучається Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, в якому працює Інститут архітектури, будівництва і енергетики, який готує фахівців для цієї світлоносної галузі. Сьогодні тут здобувають фах за освітньо-професійною програмою  «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Електротехнічні системи електроспоживання»,  «Енергетичний менеджмент та інжиніринг»,  готують сертифікованих фахівців з енергоаудиту. Нещодавно відкрито нову освітню програму для бакалаврів –  «Інженерія відновлюваної енергетики». Високваліфікований професорсько-викладацький склад випускає не лише компетентних енергетиків, але й крокує в ногу з часом, з новітніми технологіями.

У День енергетика наші вітання викладачам, студентам та випускникам енергетичних спеціальностей, працівникам університету та Наукового містечка «Нова енергія» та усім, хто причетний до створення та обслуговування енергетичних систем. Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів та горіння на роботі, Адже ви заряджаєте енергією кожне наше свято, тож нехай і ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією наших щирих привітань!