Вітаємо з Днем бухгалтера та аудитора!

Середа, 15 Липень, 2020 - 15:30

 

В сучасному економічному просторі праця бухгалтерів і аудиторів –  ключова ланка ведення господарської діяльності і бізнесу. Відданість професії та високий фаховий рівень вітчизняних бухгалтерів і аудиторів сприяють зміцненню фінансової системи та зростанню економіки загалом, а утвердження європейських норм і підходів до ведення бухгалтерського обліку та провадження аудиторської діяльності сприяють посиленню інвестиційної привабливості нашої держави.

Щиро вітаємо сьогодні працівників бухгалтерії університету, які забезпечують чіткий контроль фінансів і своєчасність розрахунків, економічну стабільність та виконання нагальних соціальних програм, фінансове благополуччя трудового колективу!

Також вітаємо викладачів, студентів і випускників кафедри обліку та оподаткування, яка на сьогодні має статус акредитованої навчальної програми АССА та СІМА, що підтверджує високу якість навчальних програм з обліку та оподаткування  ІФНТУНГ.

Випускники кафедри, які обрали спеціальність 071 «Облік та оподаткування», успішно працюють у сфері обліку, аудиту, оподаткування в усіх галузях економіки, державних та бюджетних установах.

Тим, хто присвятив своє життя цій професії чи зараз її опановує, зичимо всіх гараздів і успіхів на обраному шляху!