Урочисте засідання, присвячене Дню науки в університеті

Відповідно до Указу Президента України щодо проведення Всеукраїнського фестивалю науки, в рамках відзначення Дня науки 14 травня було проведено традиційне урочисте засідання наукової громадськості університету за участі голів наукових рад факультетів, інститутів, керівників наукових шкіл, завідувачів кафедр, наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів. В засіданні прийняв участь ректор університету, професор Крижанівський Є. І.
Зі святом науковців привітав проректор з наукової роботи, професор Карпаш О. М. та у своєму виступі окреслив наукові досягнення університету, з якими наш навчальний заклад підійшов до цьогорічного Дня науки.
Завідувач науково-технічного відділу Мельник Н. І. почергово оголосила чотири накази, за якими за високі досягнення в науковій діяльності, а також підсумками студентських всеукраїнських наукових олімпіад, конкурсів студентських наукових робіт та результатами конкурсу серед студентів та учнів Івано-Франківської області «Нова енергія» грамотами та грошовими преміями були нагороджені кращі наукові працівники, студенти та переможці олімпіад, конкурсів. Загалом було вручено 14 грамот та виплачено грошових премій на суму 6500 грн.
 Учасників урочистого засідання привітали студенти Марія Стефурин піснею «Мова єднання» та Дельфіну Томаш (Ангола) авторською піснею про маму.

14.05.2014 р.

Фотозвіт

 

Українська