Співпраця Інституту нафтогазової інженерії з Micon-Drilling GmbH в дії!

2018 рік завершився для Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу успішними показниками у сфері міжнародного співробітництва. Так, в грудні минулого року була підписана угода про співпрацю між ІФНТУНГ та компанією Micon-Drilling GmbH (Німеччина).

Нещодавно на запрошення керівництва компанії-партнера директор Інституту нафтогазової інженерії Витязь Олег Юлійович відвідав Micon-Drilling GmbH.

Протягом декількох днів Витязь О. Ю. мав можливість ознайомитись з високотехнологічним процесом виготовлення бурового обладнання та організацією надання сервісних послуг компанією Micon-Drilling нафтогазовим та гірничим підприємствам.

В рамках візиту також відбулась зустріч Олега Юлійовича з керівником компанії Kai Schwarzburg, операційним менеджером Bartosz Kmiec, менеджерами з продаж  Mateusz Gegotek і Christian Stab, а також менеджером з сервісу та операцій Apostolos Rokkas. Під час зустрічі представники налагодили контакти та обговорили можливі шляхи співпраці університету із німецькою компанією, зокрема: проведення досліджень та експертиз нафтогазового обладнання на замовлення німецької компанії, проходження практик студентів та стажування викладачів на об’єктах компанії MICON-Drilling.

Відзначимо, що візит Олега Юлійовича є хорошим стартом для розширення та розвитку взаємовигідного співробітництва університету та компанії Micon-Drilling GmbH. Надіємось, що співпраця  сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців, дозволить поєднати науку та виробництво, відкриє нові можливості для викладачів та студентів університету.

Довідково. MICON-Drilling GmbH - міжнародна компанія, яка надає якісні сервісні послуги нафтогазовим та гірничим компаніям, спеціалізується на продажі та оренді бурового обладнання. Штаб-квартира знаходиться в містечку Нінхаген, поблизу міста Целле (Німеччина) - європейському центрі нафтогазової промисловості.

Всі продукти MICON-Drilling виробляються на сучасних виробничих лініях і постійно оптимізуються власним інженерним відділом. Компанія дуже гнучко реагуємо на індивідуальні вимоги клієнтів.

виробничі лінії компанії

                                                                          

Українська