Підписано Угоду про співпрацю ще з одним польським університетом

7 квітня 2017 року в рамках Форуму ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Польщі, який відбувся в Києві за підтримки Міністерства освіти і науки УкраїниМіністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу, академік НАН України Є. І. Крижанівський та ректор Опольського політехнічного університету, проф. М. Тукєндорф підписали Угоду про співпрацю між ІФНТУНГ та Опольським політехнічним університетом (Польща). Університет вже має міцні партнерські стосунки та позитивний досвід роботи з польськими вишами, зокрема з Краківською гірничо-металургійною академією імені С. Сташиця. На Круглому столі форуму «Подвійні дипломи – співпраця вищих технічних закладів України та Польщі в галузі освіти» проректор з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ О. М. Мандрик ділився успіхами і досягненнями цієї співпраці –  участь студентів у програмі подвійних дипломів, стажування, практики, навчання у докторантурі.

Угода з Опольською політехнікою передбачає співпрацю в галузі викладання і науково-дослідної роботи з метою розвитку академічного співробітництва. Обидва університети співпрацюватимуть у всіх сферах, які є взаємоцікавими. Для окремих предметних областей будуть укладені додаткові угоди.

Зроблено ще один потужний крок для розвитку міжнародного співробітництва університету та його інтеграції до європейської освітньої та наукової спільноти. 

Українська