Програма НАТО-Україна: ІФНТУНГ вручив свідоцтва слухачам курсів перепідготовки військовослужбовців

4 травня в приміщенні Бізнес-Інкубатору ІнЕУ вручали свідоцтва слухачам курсів перепідготовки військовослужбовців, звільнених в запас за спеціальністю «Маркетинговий менеджмент», які було організовано Науковим парком Київського національного економічного університету за Програмою НАТО–Україна з перепідготовки військовослужбовців, та яка вперше реалізувалася на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

За проектом семінари проводилися провідними науковцями-економістами ІФНТУНГ і КНЕУ ім. Вадима Гетьмана.

В Бізнес-Інкубаторі ІнЕУ зібралися два десятки слухачів, які протягом двох місяців опановували на курсах, що фінансуються з бюджетів країн – учасниць НАТО, основи менеджменту та маркетингу.

Проте, поміж тих, хто виявив бажання навчатися, були не лише офіцери запасу, які наразі адаптуються до цивільного життя, але й офіцери, котрі ще служать, але вже сьогодні замислюються над своїм майбутнім після звільнення з армії.

Як зазначив керівник проектів Наукового парку Київського національного економічного університету Вадим Козак, оскільки в країнах Альянсу зацікавлені в тому, щоб колишні військові не відчували на собі негативних наслідків вивільнення з війська і знайшли своє місце в майбутньому, є сподівання, що НАТО і надалі безкоштовно перенавчатиме українських офіцерів, котрі захочуть отримати навички роботи за новими, цивільними спеціальностями.

В. о. завідувача кафедри маркетингу і контролінгу Івано-Франківського національного технічного університеті нафти і газу Ірина Перевозова висловила сподівання, що знання, які слухачі отримали на курсах, допоможуть їм швидко знайти цікаву, гідно оплачувану роботу.

Слухачі висловили подяку професорському складу за проведений курс підготовки та відзначили, що така допомога є вкрай необхідною й корисною, а також сприяє підвищенню їх професійно-соціальної адаптації.

 

Українська