Лекції доцента школи бізнесу та економіки, UiT Арктичного університету Норвегії з успіхом пройшли в ІФНТУНГ

17 - 18 жовтня 2017 року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідав доцент школи бізнесу та економіки, UiT Арктичного університету Норвегії Борд Борч Брёндлунд Міхальсен (Bård Borch Brøndlund Michalsen). Візит відбувався в рамках програми перепідготовки військовослужбовців та членів їх сімей у рамках міжнародного проекту «Україна – Норвегія» за спеціальністю «Підприємництво для сталого розвитку», що реалізує  кафедра енергетичного менеджменту та технічної діагностики за сприяння Міжнародного фонду соціальної адаптації та уряду Норвегії.

Борд  Міхальсен прочитав лекції на тему "Проектний менеджмент та комунікації" для слухачів програми перепідготовки, а також  - відкриту лекцію для студентів університету.

Слухачі та студенти мали можливість не тільки удосконалити свої знання, а й отримати поради щодо створення та реалізації власних ідей та проектів.

Лекції Борда Міхальсена пройшли на високому рівні, студенти та слухачі програми перепідготовки були  вражені способом викладення інформації та висловили подяку лектору за надані знання та мотивацію до реалізації власних ідей та проектів.

Лекція для студентів Лекція для студентів  Лекція для студентів

Лекція для слухачів Лекція для слухачів Лекція для слухачів

Українська