Директор ІНГІ Витязь О.Ю. отримав «Медаль за заслуги» Краківської гірничо-металургійної академії ім. С.Сташица

29 січня 2016 року українська делегація в складі  проректора університету О.М. Мандрика, директора Інституту нафтогазової інженерії О.Ю. Витязя, директора Інституту геології та геофізики В.Г. Омельченка та директора фірми «Промпостач» С.Б. Веклина на запрошення польських колег відвідала Краківську гірничо-металургійну академію імені С.Сташица.

 Під час урочистостей з нагоди проведення Дня Дипломанта (Dzien Dyplomanta) в Краківській гірничо-металургійній академії імені С.Сташица директору Інституту нафтогазової інженерії ІФНТУНГ Витязю О.Ю. була вручена медаль «За заслуги» перед факультетом Буріння, нафти і газу AGH. Було зазначено, що за короткий період співпраці (2010-2016 рр..) між Інститутом нафтогазової інженерії ІФНТУНГ та факультетом Буріння, нафти і газу AGH була реалізована програма академічної мобільності – отримання подвійних дипломів; реалізовані на високому рівні спільно з польськими науковцями два проекти по програмі “Польська допомога”; проведені спільні наукові дослідження та опубліковано ряд спільних статей, монографій. Протягом останніх 4 років Олег Юлійович Витязь читає лекції польським студентам за програмою “Visiting Professor”.

По закінченню урочистостей українська делегація була запрошена на традиційну зустріч (spotkanie Gwarków) на якій були присутні вище керівництво польського вишу, професори з європейських університетів нафтогазового профілю, керівники польських гірничих та нафтогазових компаній та фірм, випускники факультету. Зустріч пройшла в дружній атмосфері. 

   

Українська