В ІФНТУНГ розвивається українсько-турецька співпраця

На запрошення кафедри фінансів Інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі 16-24 березня 2016 року ІФНТУНГ відвідав пан З. Кіліч, віце-директор турецької компанії «Empress Foreign Traiding Company», яка займається спорудженням нафтогазосховищ у країнах Близького Сходу.

З. Кіліч  прочитав низку лекцій для студентів  ІФНТУНГ, зокрема щодо новітніх систем менеджменту та управління якістю «6 Sigma Management System» для магістрів спеціальностей «Фінанси» та «Економіка підприємства», а також щодо новітніх методів спорудження нафтосховищ для студентів спеціальностей «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та «Газонафтопроводи та газонафтосховища». 

У результаті зустрічі з керівництвом ІФНТУНГ була підписана рамкова угода про співпрацю, яка передбачає проведення фахівцями компанії навчальних тренінгів для студентів економічних спеціальностей за системою «6  Sigma Management» з подальшим отриманням сертифікатів, сприяння проходженню виробничої практики студентами спеціальності «Газонафтопроводи та газонафтосховища» на об’єктах, що споруджує компанія, а також обмін науковою та технічною інформацією, участь у спільних проектах, наукових конференціях  тощо.

Українська