Відбулась заключна координаційна зустріч за проектом HETES в рамках програми ЄС TEMPUS

30 травня – 1 червня 2017 року відбулась заключна координаційна зустріч за проектом HETES, що виконується в рамках програми ЄС TEMPUS, на базі Католицького університету Льовена (Кампус Гент, Бельгія), в якій  взяли участь представники усіх партнерів проекту.

Під час координаційної наради українські партнери (Національна металургійна академія України, Криворізький національний університет, Донецький національний технічний університет, ІФНТУНГ та НВЦ «Енергосталь») представили власні досягнення, які були високо оцінені європейськими партнерами проекту. Крім того, було обговорено питання подання звітності  відповідних матеріалів.

Зокрема, у своїй доповіді проф.Карпаш М. О. представив напрацювання ІФНТУНГ за проектом – нову магістерську програму «Енергетичний менеджмент», удосконалені навчальні програми, співпрацю з підприємствами, синергетичні ефекти з іншими ініціативами та проектами. Спеціально для європейських партнерів було представлено Наукове містечко «Нова Енергія» (http://newenergy.if.ua), що викликало значний інтерес  всіх присутніх.

Також у своїй доповіді проф.Карпаш М. О. та доц.Рибіцький І. В. анонсували захід  на 22 червня 2017 року, в якому заплановано відкриття в університеті лабораторії відновної енергетики - центру сталого розвитку . У цей же день відбудеться моніторинговий візит  Національного Еразмусу + Офісу в Україні на базі ІФНТУНГ за участі усіх партнерів проекту.

Українська