Ознайомча екскурсія на завод LEONI

Add Department News: 
News Cover Image: 
News category: 

На початку жовтня керівництво компанії LEONI запропонувало кафедрі комп’ютеризованого машинобудування провести ознайомчу екскурсію для майбутніх випускників спеціальності 131 «Прикладна механіка» на заводі  в м. Коломиї. Компанія з виробництва кабелів та кабельних мереж рік тому відкрила нове виробництво кабельних мереж в  Коломиї. Основними напрямками холдингу LEONI є виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії, виробництво джгутів, проводів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості. В зв’язку  розширенням виробництва компанія потребує спеціалістів-інженерів та зацікавлена в працевлаштуванні випускників кафедри.

Менеджери з питань персоналу провели майбутнім випускникам в конференц-залі презентацію підприємства, де була подана детальна інформація про його діяльність, зокрема про завдання, що ставляться перед інженерно-технічним персоналом.

Після презентації студенти мали змогу ознайомитись з підприємством, безпосередньо відвідавши як виробничі цехи, так і приміщення для навчання працівників. При цьому екскурсанти ознайомились зі специфікою виробничих завдань, умовами праці та дозвілля працівників, отримали інформацію про оплату праці та матеріально-технічне стимулювання.

  

  

 

Tags: 
Українська