З Днем маркетолога!

Неділя, 25 Жовтень, 2020 - 09:15 до 19:15

 

25 жовтня - День маркетолога!

Основоположник сучасної теорії управління маркетингом  Філіп Котлер стверджував: «У сучасному світі ми всі повинні розбиратися в маркетингу! Продаючи машину, шукаючи роботу чи пропагуючи якусь ідею, ми безпосередньо займаємося маркетингом!». І це недарма, адже сьогодні будь-яку сферу діяльності людини важко уявити без участі фахівців з маркетингу.

В ІФНТУНГ уже 5 років успішно функціонує кафедра підприємництва та маркетингу, яка входить до складу Інституту економіки та менеджменту! «Знання. Розвиток. Самореалізація» – саме так звучить девіз цієї кафедри. За цей час кафедрою випущено уже 60 бакалаврів,  35 магістрів, захищено 4 дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня кандидата наук. А особлива гордість кафедри – це студенти: перемоги на всеукраїнських і міжнародних конкурсах наукових робіт, олімпіадах, участь в міжнародних проєктах, створені власні підприємства із додатковими робочими місцями! Відповідність сучасному замовленню суспільства щодо потреби в компетентних фахівцях, які мають професійні знання, уміння та навички, можуть приймати відповідальні рішення в розв’язанні соціальних, виробничих та економічних завдань, схильні до співробітництва, вирізняються мобільністю, динамізмом, ерудицією, конструктивністю, здатністю до адаптації, умінням реалізувати свої творчі здібності! (http://nung.edu.ua/node/6466)

І сьогодні ми вітаємо з професійним святом наших майстрів маркетингової справи – студентів, викладачів та випускників кафедри підприємництва і маркетингу!

Бажаємо міцного здоров’я та щастя, невичерпних сил і натхнення, відмінної мотивації, яскравих маркетингових ідей, креативу, цікавих проєктів, легкості у вирішенні нестандартних задач та успіху у всіх справах!