Мойсеєнко Олена Володимирівна

Українська
Посада: 
Вчене звання: 
Науковий ступінь: 

Мойсеєнко (Кабанова) Олена Володимирівна  - кандидат технічних наук, доцент.

Народилась  4 січня 1978 року  у м. Івано-Франківську.

У 1995 році закінчила ЗОШ №3 із золотою медаллю. У тому ж році поступила в Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу, який закінчила у 2000 році. Отримала  диплом з відзнакою про повну вищу освіту за спеціальністю «Прилади та системи неруйнівного контролю»  та здобула кваліфікацію інженера-фізика.

З 1 вересня 2000 року працювала асистентом кафедри медичної і біологічної фізики в Івано-Франківської державної медичної академії.

У листопаді 2000 року поступила в аспірантуру без відриву від виробництва за спеціальність «Прилади і методи контролю та визначення складу речовин».

З 1 вересня 2004 року працює на кафедрі комп’ютерних систем і мереж на посаді асистента, а з 1.09.2005 р. - доцента кафедри.

12 листопада 2004 року на засіданні спеціалізованої вченої ради ІФНТУНГ захистила дисертаційну роботу «Методи реконструкції зображень внутрішньої структури об’єктів контролю з використанням алгоритму зворотного проектування» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Вчене звання доцента присвоєно рішенням Атестаційної колегії МОН 21.07.2007.