БОГОСЛАВЕЦЬ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ

Українська
Посада: 
Вчене звання: 
Науковий ступінь: 

 

        Народився 27 серпня 1987 року в смт. Домбаровський, Оренбурзької області, Росія.  У 2004 році закінчив Івано-Франківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №7 і вступив в Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу інституті нафти і газу та у 2009 році отримав диплом магістра Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за спеціальністю «Буріння нафтових і газових свердловин» і здобув кваліфікацію «гірничий інженер». В тому ж році був прийнятий викладачем-стажистом на кафедру буріння нафтових і газових свердловин. З грудня 2010 - 2013 року навчався в аспірантурі під керівництвом професора кафедри буріння Мислюка Михайла Андрійовича. З грудня 2013 року Богославець В.В. працює асистентом кафедри «Буріння нафтових і газових свердловин». В липні 2014 захистив кандидатську дисертацію.
       З липня 2015 року молодий науковець працює за основним місцем роботи – доцент кафедри «Буріння нафтових і газових свердловин», та за сумісництвом – завідувач навчально-дослідницької лабораторії бурових промивальних рідин. Напрямок наукової роботи – вибір рецептур та дослідження технологічних властивостей бурових розчинів.
       Проводить лекції з дисципліни «Комп’ютеризація технологічних розрахунків в бурінні», практичні та лабораторні заняття з таких дисциплін: «Гідроаеромеханіка в бурінні» «Моделювання процесів буріння», «Бурові промивальні рідини».
       Богославець В.В. є автором 16 наукових праць, з яких 2 патенти.