Аншиц Тетяна Ігорівна

Українська

Народилася у Івано-Франківську в родині військовослужбовця. У перший клас пішла 1977 року в м. Володимир-Волинському Волинської області. Під час шкільних років довелось поміняти багато місць навчання та проживання, оскільки батька часто переводили з одного місця служби в інше. Середню школу закінчила 1987 року в м. Івано-Франківську.
Одразу після закінчення школи поступила до Івано-Франківського інституту нафти і газу на факультет нафтогазопроводів за спеціальністю проектування та експлуатація газонафтопроводів, нафтових баз та газонаф-тосховищ. Диплом про вищу освіту за вказаною спеціальністю отримала 1995 р.
З 1990 року працювала на Івано-Франківському виробничому об’єднанні «Карпати» на посаді контролера у відділі технічного контролю. З 2000 року обіймала посаду провідного інженера з охорони праці в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні.
З 2006 року працювала в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу лаборантом на кафедрі зварювання трубопроводів і конструкцій. З вересня 2011 року працює інженером першої категорії на кафедрі вищої математики.