II-етап Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт в галузі «Нафтова та газова промисловість»

 На базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу 27-30 березня  проходить II-етап Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт в галузі «Нафтова та газова промисловість», у семи номінаціях:

Нафтогазова інженерія, транспорт та зберігання нафти і газу, обладнання нафтогазової галузі, вимірювання, контроль, та технічна діагностика, енергозаощадження та відновлювальні технології в нафтогазовій галузі, економіка, облік, управління та фінанси на підприємствах нафтогазового комплексу України, геологія, геофізика та охорона навколишнього середовищ.

28 березня в ІФНТУНГ розпочалось пленарне засідання, на якому з вітальним словом до учасників та гостей конференції звернувся Голова оргкомітету, проректор з наукової роботи, професор Олег Карпаш, який оголосив порядок денний, відзначив широку географію учасників конференції, у якій приймає участь понад 135 студентів із 13 ВНЗ України, а саме:

Національний університет цивільного захисту України, м.Харків, Національний авіаційний університет, м. Київ, Одеська національна академія харчових технологій, Українська інженерно-педагогічна академія, м. Харків, Харківський політехнічний університет, Національний університет водного господарства та природокористування, м. Рівне, Сумський державний інститут, Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, м. Луцьк, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Опісля було представлено головуючих 7-ми секцій, та розподілено учасників по аудиторіях.

Завідувач відділу міжнародних зв’язків Артур Воронич презентував історію нафтогазової освіти в Україні, роль ІФНТУНГ, як єдиного ВНЗ нафтогазового профілю в державі, науково-дослідну частини університету. Окрім того він розповів про Геологічний музей, мінералогічна колекція якого визнана національним науковим надбанням.

На конференції були присутні, проректор з науково-педагогічної роботи Олег Мандрик, директор ІЕІ Мирослав Мазур.

Гостей привітала голова Студентського парламенту Ірина Чернова. 

Учасники студентської науково-технічної конференції показали своє творче мислення, індивідуальні здібності та дослідні навички. Обговорення наукових тем відбувалося досить жваво, оскільки кожен з студентів представив зріле ґрунтовне актуальне дослідження. 

За результатами виступів-презентацій на конференції було представлено 27 призових місць, з яких 7- перших; 10- других місць; 10 – третіх місць.

     

Українська