ERASMUS+ розширює перспективи

Нещодавно в Технологічно-гуманітарному університеті ім. Казимира Пуласького (м. Радом, Польща) відбувся інформаційний семінар для представників партнерських вузів в рамках проекту ERASMUS + ACTION KA107 PROJECT 2018/19.

Від Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу в семінарі взяла участь провідний інженер Центру міжнародного співробітництва Галина Салижин. Під час робочих зустрічей були обговорені можливості співпраці в галузі освіти та наукових досліджень, співпраця в рамках Еразмус+ та особливості організації академічної мобільності між партнерськими та програмними країнами. Були обговорені й інші важливі моменти щодо співпраці між закладами вищої освіти: пошуки нових ідей та форм роботи, можливості укладення договорів з університетами-партнерами, що передбачають обмін студентами, стажування професорсько-викладацького складу, студентську практику, написання та реалізацію спільних проєктів.

Усі представники університетів-учасників консорціуму отримали можливість презентувати свої ЗВО, зустрітися з представниками факультетів, відвідати лабораторії та науково-дослідні центри Радомської політехніки. Зокрема, відбулися зустрічі з координаторами програми Еразмус + від факультетів п. Кшиштофом Гурським, завідувачем кафедри автомобільного транспорту, п. Пшемиславом Мотилем, завідувачем кафедри прикладної механіки та мехатроніки, п. Агатою Будою, координатором Еразмус+ від факультету філології та педагогіки та п. Томашем Пержинським, деканом факультету транспорту і електротехніки.

Українська