ІФНТУНГ підписав договір про співпрацю з «Західнадрасервіс»

8 серпня у Львові  відбулося підписання Договору про співпрацю між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу (підписант – ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський) та Групою компаній «Західнадрасервіс» ( підписант – керівник групи компаній «Західнадрасервіс» Зіновій Козицький).

Предметом договору про співпрацю між ІФНТУНГ та Групою компанії «Західнадрасервіс», яка займається розвідкою, бурінням та видобутком нафти і природного газу на теренах Західної України, стала виробнича, навчальна, наукова, інноваційна, господарська діяльність обох сторін. Особлива увага буде зосереджена на підвищенні ефективності наукових досліджень, впровадженні у виробництво інновацій та поширенні передового досвіду з підготовки висококваліфікованих спеціалістів нафтогазової галузі, обміні наявною інформацією з аспектів взаємного інтересу.

Університет взяв на себе зобов’язання брати участь у вирішенні техніко-технологічних проблем, проведенні та організації спільних наукових досліджень, навчально-методичних семінарів, що належать до кола інтересів партнера, а також забезпечувати для потреб «Західнадрасервіс» підготовку та підвищення кваліфікації фахівців. Натомість партнерська компанія допомагатиме удосконалювати програми підготовки випускників та слухачів Інституту післядипломної освіти  ІФНТУНГ за вмотивованими пропозиціями та вимогами. Крім того, партнери залучатимуть університет до розробки актуальних науково-технічних завдань шляхом спільного виконання науково-дослідних, дослідно-конструкторських й інших видів робіт, а також забезпечать проходження практик студентами ІФНТУНГ й сприятиме працевлаштуванню його випускників.

Довідково. Група компаній Західнадрасервіс заснована у 2008 році. Група об'єднує сервісні та видобувні компанії, а також підприємства у сфері альтернативної енергетики. Продовжуючи традиції розвитку галузі, проводить повний спектр робіт з розвідки, дослідно-промислової розробки газових родовищ та постачання природного газу кінцевим споживачам.

 

  

Українська