Інженерно-екологічний інститут робить Івано-Франківськ чистішим

Студенти  інженерно-екологічного інституту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу разом з директором Мирославом Мазуром, його заступниками директора Ігорем Чепурним і Володимиром Романюком та кураторами груп  долучились до  масштабної  щорічної  Всеукраїнської  соціально-екологічної  акції з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку «Зробимо Україну чистою разом!» та еко-фестивалю «ЧИСТОFEST».  Цьогорічне гасло заходу – «Хай небо буде мирним, а Україна – чистою» залучило до прибирання мільйон українців, серед яких й викладачі кафедр ІЕІ, небайдужі студенти-екологи та -землевпорядники майже всіх курсів.  Особливо активними були першокурсники – вони вперше беруть участь у такій акції.

В рамках заходу було прибрано частину вул. Набережна ім. Василя Стефаника, береги річки Бистриці Солотвинської та територію біля озера в мікрорайоні Пасічна. Крім того, еко-активісти ІЕІ поповнили скверик перед Головним корпусом ІФНТУНГ екзотичними «мешканцями» – саджанцями японської сакури, які люб’язно подарували університету представники ТзОВ «Даноша» (Оксана Лашта).

Зусилля наших екологічних волонтерів були помічені. Громадська організація «Let’s dо it, Ukraine!»  нагородила ІЕІ ІФНТУНГ за підписом свого президента  Юлії Мархель Грамотою за вагомий внесок у розвиток молодіжного, екологічного волонтерського руху та активну громадську діяльність. Університет пишається своїми екологічними активістами, бажає їм успіхів на цій ниві, а також закликає всіх небайдужих викладачів і студентів долучатись до екологічних акцій та пам’ятати, що Земля – наш спільний дім!

Попрацювали на славу! 

Українська