Фізкультпривіт від ІФНТУНГ!

З нагоди Дня фізичної культури і спорту адміністрація, викладачі та працівники ІФНТУНГ вирішили передати фізкультпривіт студентам університету. Учасники спортивної руханки у вишиванках, яка вилилась у такий собі фітнес-марафон, звернулись до своїх вихованців, що сумують за ними, що готові  розвивати творчі здібності студентів та їх спортивний потенціал. Для цього ЗВО має всі можливості. Насамперед, це – викладачі кафедри фізичного виховання та спорту, які виховали не одну плеяду спортсменів всеукраїнського та міжнародного рівнів, це – майстри спорту України, майстри спорту України міжнародного класу, призери чемпіонатів Європи та світу, заслужені тренери України.

Щоб у здоровому тілі був здоровий дух, в ІФНТУНГ функціонує потужна спортивна матеріально-технічна база. Чого лише вартий оновлений стадіон спортивного комплексу ім. А. П. Гемби! Це – важливий спортивний об’єкт не лише регіонального, але й державного значення. Вже зовсім скоро тут очікуються змагання високого рівня.

Студенти матимуть чудову нагоду тренуватись під пильним оком кваліфікованих тренерів та викладачів! До слова, з нагоди професійного свята дипломами нагороджено професорсько-викладацький та допоміжний склад кафедри фізичного виховання та спорту: ст. викладачів Грабчука А. Б. та Хробатина І. Я., доцентів Крижанівського В. Р., Шанковського А. З., Бойчука Р.  І.,   спортивного інструктора Тимковича В. Я. та завідувача кафедри фізичного виховання та спорту Вінтоняка О. В.

Вітаємо колектив кафедри фізичного виховання та спорту з професійним святом! Бажаємо здоров’я, сил, наснаги та енергії у плеканні здорової молоді та успішних спортсменів!

Гарний настрій та фітнес-марафон для вас створила тренер з фітнесу – Наталія Концур!

Довідково. Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня (Указ президента від 29 червня 1994 року № 340/94). Цьогоріч День фізичної культури і спорту України припадає на 12 вересня.

Українська