У «Бізнес-інкубаторі» ІФНТУНГ підвищували кваліфікацію вчителі-економісти

30 листопада 2017 року за організації Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі ІФНТУНГ, Центру розвитку бізнесу «Бізнес-інкубатор» та лабораторії інноваційних досліджень в економіці розпочав роботу теоретико-практичний семінар підвищення кваліфікації для вчителів економіки/географії шкіл і викладачів економічних дисциплін коледжів м. Івано-Франківська та області на тему: «Сучасні тенденції економічної освіти молоді».

У привітанні до учасників семінару директор інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі, проф. Гораль Л. Т. відзначила вагомість постійно діючого семінару для профорієнтаційної роботи серед молоді, а також для залучення до співпраці міських та обласних освітніх установ – вчителів та викладачів. Семінар покликаний розширити економічні горизонти самих вчителів та спонукати їх донести до учнів інформацію про нові тенденції в економічній освіті  та про університет, де цю освіту можна здобути та який 3 грудня цього року відкриє двері для абітурієнтів для знайомства з усіма його перевагами.  

Викладачі кафедри маркетингу і контролінгу, теорії економіки та управління, фінансів підготували та провели для учасників семінару тренінги: «7 кроків до конкурентоспроможності організації: створення бренду»,  «Соціальний аспект поведінкової економіки», «Про деякі парадокси в економіці». Велику зацікавленість аудиторії викликали також доповіді: «Використання методів моделювання праці при викладанні економічних дисциплін» та «Рекомендації щодо підготовки учнів/студентів до інтелектуальних змагань (олімпіад, турнірів юних економістів тощо) та робота в групах.

Високу майстерність викладання та компетентність у галузі  маркетології показав професор  Устенко А. О. Його презентація перетворилась у плідний інтерактивний діалог з аудиторією. На такому ж високому рівні пройшли й інші етапи тренінгів.  

Після підведення підсумків роботи учасники теоретико-практичного семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Фотозвіт оновлюється.

Українська