Урочисте засідання, присвячене Дню науки в ІФНТУНГ

Вже традиційно, у травні, з нагоди Дня науки в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу підводять підсумки наукової діяльності викладачів, аспірантів і студентів та висвітлюють її позитивні тенденції.

Із вітальним словом до присутніх звернувся проректор з наукової роботи, проф. Чудик І.І. У своєму виступі він окреслив наукові досягнення університету, з якими наш заклад вищої освіти підійшов до цьогорічного Дня науки. Ігор Іванович зазначив, що розвиток науки — це, в першу чергу, запорука зростання держави, а науковці – це її майбутнє, її інтелектуальний потенціал. Відзначаючи наукові успіхи нашого університету, його провідні позиції у вітчизняних та міжнародних рейтингах, є всі підстави вважати, що професорсько-викладацький склад ІФНТУНГ витримує заданий темп розвитку та досягає кращих показників у науковій діяльності. Саме науковці своїми напрацюваннями, знаннями визначають місце нашого університету серед інших ЗВО.

На урочистому засіданні було оголошено три накази, відповідно до яких за високі досягнення в науковій діяльності, а також за підсумками студентських всеукраїнських наукових олімпіад, конкурсів студентських наукових робіт, грамотами та грошовими преміями були нагороджені кращі наукові працівники, студенти та переможці олімпіад, конкурсів.

Медаллю Академії педагогічних наук України "Ушинський К.Д." було нагороджено професора кафедри публічного управління та адміністрування Молодцова О.В.

Українська