Університет по-батьківськи піклується про студентів-сиріт

Вже традиційно наприкінці року ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський зустрічається зі студентами університету, які втратили батьків і залишились без опіки найрідніших. По-батьківськи  тепло він привітав присутніх, наголошуючи, що з великим оптимізмом та повагою дивиться на нашу студентську молодь. Адже їм творити нову країну, розбудовувати державу, піднімати українську науку:

«Університет готовий вам допомагати й підтримувати. Ми зробимо все, щоб ви сформувались як фахівці, сприятимемо у працевлаштуванні. Ми хочемо, щоб ви відчували в університеті батьківську опіку, бо ІФНТУНГ стає  на 5 років вашою рідною домівкою».

Ректор запевнив студентів, що вони не залишаться наодинці ні в складних життєвих ситуаціях, ні з побутовими проблемами, і якщо виникнуть труднощі, то двері його кабінету для них завжди відкриті.

Студенти ділились з ректором своїми проблемами - питаннями працевлаштування та навчання. Деякі одразу були взяті до уваги та направлені на вирішення.

На зустрічі були присутні також проректор з науково-педагогічної роботи Олег Мандрик та голова студентського профкому Микола Слуценко. Вони теж брали активну  участь в обговоренні проблем студентів-сиріт, шукали шляхи для покращення їхнього побуту, умов навчання, дозвілля тощо. Низка їхніх пропозицій буде реалізована найближчим часом.

На завершення ректор привітав студентів із завершенням семестру, побажав добра, позитиву, приємних та щедрих подарунків долі. 

З подарунками не забарився й Святий Миколай, який передав студентам солодощі.

Українська