Студентка ІФНТУНГ стала призеркою Всеукраїнської студентської олімпіади з екології

17-19 квітня 2019 р. в Одеській національній академії харчових технологій (ОНАХТ) відповідно до рішення Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Тож на базі  кафедри екології та природоохоронних технологій ОНАХТ випробування пройшли  127 студентів з 29 закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації. Від Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу участь в олімпіаді взяли студенти ІV курсу групи ПЕ-15-1 – Ірина Зобків, Юлія Романів та Анастасія Скакун, підготовкою яких займався викладач кафедри  екології Ногач Микола Миколайович.

Урочисте відкриття олімпіади відбулось 18 квітня. Гостей академії, організаторів та учасників олімпіади привітали професор з науково-педагогічної та навчальної роботи Трішин Ф. А., декан факультету нафти, газу та екології доцент Шпирко Т. В. та завідувач кафедри екології та природоохоронних технологій Крусір Г. В. й  побажали учасникам олімпіади успіхів у вирішенні завдань та перемоги.

Потрібно підкреслити, що студенти кафедри екології Інституту природничих наук і туризму ІФНТУНГ показали високі фахові знання на олімпіаді з екології. Дипломом ІІІ ступеня нагороджено студентку Зобків Ірину, а грамотами олімпіади нагороджено Романів Юлію і Скакун Анастасію. Подяку отримав й їхній керівник – викладач кафедри екології М. М. Ногач.

Вітаємо призерку з перемогою, а наших учасниць – з високими результатами, які вкотре засвідчують високий рівень якості освіти нашого університету!

Українська