Студентка ІНГІ доповідала в Монако на престижному науковому нафтогазовому форумі!

Восени в Монако відбувся SIS Global Forum, в якому взяла участь студентка III курсу Інституту нафтогазової інженерії  Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу Галушко Наталія (гр. НІ-17-2). Вона стала однією з небагатьох студентів, яких відібрали для участі на форумі, що зібрав понад 800 представників компаній з розвідки та видобутку нафти й газу з понад 65 країн. 

Щоб краще зрозуміти цілі та масштаби заходу, варто знати, що SIS Global Forum 2019 надав усім присутнім можливість отримати безцінні знання від відомих експертів на 200 різноманітних технічних дискусіях, а також обмінятися думками щодо розвитку сучасної  цифрової та бізнес- трансформації. Для тих, хто лише розпочинає свій шлях в нафтогазовій промисловості, компанія Schlumberger дала шанс спробувати свої сили та виступити з інноваційною ідеєю, яка може стосуватись будь-якого з аспектів розвідки, видобутку чи навіть успішного продажу вуглеводнів. Так, кожен із студентів, які пройшли відбір, презентував свою роботу для висококваліфікованих фахівців на Poster Session. Галузеві фахівці  задавали питання по темі наукової роботи, ділились власним баченням цієї проблеми, а також давали слушні поради та рекомендації новачкам.

Тож для Наталії Галушко, яка представила  на форумі проблематику  газовилучення з низькопроникних колекторів, це – перший крок у її науковій кар’єрі. «Такими студентами ІФНТУНГ справедливо може пишатись!» - зауважує завідувач кафедри видобування нафти й газу Кондрат О. Р., який є науковим керівником студентки й допомагав зібрати та опрацювати презентовані матеріали. А в тому, що доповідь звучала відмінною англійською мовою, є заслуга її викладача –  Безанюка Я. В., який  допоміг підготуватись до представлення постера. (До слова, талановита студентка посіла минулого року на університетській олімпіаді з англійської мови перше місце, набравши 90 зі 100 балів).

Великим досвідом для Наталії Глушко стало спілкування з метрами нафтогазової галузі та учасниками форуму. Адже під час заходу було проведено 12 пленарних презентацій від лідерів всесвітніх організацій та майстер-клас з розвитку лідерських навичок за участі досвідчених працівників галузі. А ще на SIS Global Forum 2019  компанія Schlumberger продемонструвала свою прихильність до світу цифрових інвестицій, а також повною мірою підтвердила девіз заходу «The future is open»!

Вітаємо учасницю Форуму та чекаємо на нові успішні ідеї!

Українська