Студенти ІФНТУНГ – призери Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Тож на базі кафедри промислової безпеки та охорони праці Навчально-наукового інституту цивільного захисту ЛДУБЖ випробування пройшли 126 студентів та курсантів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації з усієї України. Від Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу участь в олімпіаді взяли студенти ІІ курсу групи ІП-17-2 Ігор-Михайло Катамай, Юлія Корнута, Едуард Соботник, підготовкою яких займались викладачі кафедри технологій захисту навколишнього середовища та охорони праці доцент Галина Кривенко й доцент Галина Лялюк-Вітер.

Змагання проходили у два тури. Під час першого учасники виконували 70 тестових завдань, дві задачі та логічний кросворд, у другому турі – практичні завдання з надання домедичної допомоги. Для студентів та курсантів були змодельовані реальні обставини надзвичайної ситуації, за якої уявні потерпілі отримали травми різної складності. Саме за швидкістю, точністю та правильністю дій визначався рівень теоретичних знань та практичних умінь.

Всіх учасників розподілили на сім груп, залежно від специфіки ЗВО. Переможців і призерів визначали в кожній із цих груп. Студенти ІФНТУНГ були розподілені в групу будівельних, транспортних та спеціальних університетів й показали високі фахові знання з дисципліни «Безпека життєдіяльності». За підсумками олімпіади, дипломом ІІ ступеня нагороджено студента І.-М.Катамая, а грамотами олімпіади нагороджено Ю. Корнуту та  Е. Соботника. У підсумку вихованці ІФНТУНГ  посіли друге місце в командних змаганнях.

Результати, досягнуті нашими студентами, вкотре засвідчили високий рівень якості освіти в університеті. Вітаємо призерів із перемогою та зичимо їм подальших досягнень у навчанні й науковій діяльності!

 

Українська