Студенти-магістри Інституту нафтогазової інженерії успішно завершили навчання в AGH

Відповідно до угоди про спільне навчання 15 студентів Інституту нафтогазової інженерії (директор – Витязь О.Ю.) Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу успішно завершили навчання за програмою подвійних дипломів в партнерському вузі – Краківській гірничо-металургійній академії імені С. Сташица (Польща).

Навчання упродовж двох семестрів було насиченим та цікавим. Крім занять в навчально-наукових лабораторіях та контрольних моніторингів знань, студенти мали можливість відвідати сучасні підприємства нафтогазового профілю в Польщі. Зокрема, пізнавальними виявились екскурсії до польських компаній Stalprofil S.A. (спеціалізація – ізоляція трубопроводів) та ZRB Janicki (спеціалізація – горизонтально-направлене буріння, HDD).

Навчання в AGH для студентів за трьома спеціальностями – «Буріння та геоінженерія», «Нафтова інженерія» та «Газова інженерія», завершилося складанням магістерського іспиту. Комісія високо оцінила знання наших студентів: 7 студентів отримали найвищий бал – 5,0; 6 – 4,5 та 2 – 4,0. Керівництво факультету «Буріння, нафти і газу» цінує підготовку студентів ІНГІ та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Українська