Стартап YEP-клуб ІФНТУНГ відзначено серед найкращих

Свідоцтво про досягнення у розвитку підприємницької екосистеми в університетському середовищі та успішне проведення весняного стартап-семестру 2020 отримав Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу! Університет є учасником CEO YEP, керівник якого Андрій Заікін у грудні 2019 року підписав меморандум з TechUkraine, відповідно до якого було заплановано  розвивати tech-екосистему та драйвити проєкти підприємницьких університетів в Україні.

Ця нагорода є особливо цінною з врахуванням тих непростих карантинних умов, в яких відбувався стартап-семестр. Команда YEP-клубу ІФНТУНГ (Олена Мазурук (гр. МН-19-2), координатор - асистент кафедри теорії економіки та управління Олег Яцюк) вдячна усім учасникам та організаторам подій та сподівається на активну участь в новому семестрі.

 Особлива подяка керівництву ІФНТУНГ – ректору Крижанівському Є.І., першому проректору Мандрику О.М., проректору з науково-педагогічної роботи Гораль Л.Т., за вагому підтримку!

 Довідково. YEP – це мережа університетських бізнес-інкубаторів, яка забезпечує бізнес-освіту для молоді та спрямована на розхвиток окосистеми України. Її місією є створення потужної екосистеми шляхом розвитку партнерства між зацікавленими сторонами, просування та збільшення частки українських технологій у цій сфері.

Українська